Pagi ahad yang nyaman..time ni la rase nak qada' tido sepuas-puasnye..hahaha..memandangkan da berstatus isteri ditambah pula tido di rumah mertua..kene bersopan santun gagahkan diri menolong di dapur..sambil2 tu mesti la on facebook..hai zeela..zeela..tengok ramai pulak yang post pasal "Baby 4 bulan di dera oleh pembantu rumah Indonesia"..Jom tengok..





Ya Allah..xdapat nak digambarkan perasaan ibu bapa bayi tersebut..even aku masih belum ade zuriat pun dapat rasakan betapa kejamnye amah tu duk hemaps bayi tu macam babydoll je kan..sesuke hati mak bapak die je buat anak orang camtu..nasib parent 2 bijak..kat rumah drg ade CCTV ..kalau xde tu xtaula nak kate ape nasib baby Haris tu..ya Allah..sesungguhnya malaikat sentiasa melindungi kanak-kanak kerana mereka ibarat kain putih yang tiada dosa satu pun..kalau cium bau baby pun ibarat bau syurga...besarnye nikmatMu ya Allah..moga-moga aku dan suami pun dipercepatkan untuk memegang amanahMu..

Sunday, 17 February 2013 Posted in | | 0 Comments »

One Responses to "Mentalkah ? Berhati-hati Dalam Memilih.."

Write a comment